Amazon Daily Quiz Answers Today 20 March 2020 : Win

Amazon Daily Quiz Answer TodayAmazon Quiz Answer 20 March 2020Amazon 20 March 2020 Quiz answer, amazon daily quiz 20th March 2020  Here We Are Going to Share All the Answer of Amazon Today’s Quiz. 


By Participate in Amazon Daily Quiz, You Can Earn Free Amazon Pay Balance, Win iPhone, One Plus 7T Pro, Sony Home Theater or DSLR Camerasand Many More Prizes. So Collect Answer from Our Post and Put on Amazon to Win Quiz

Amazon Alexa Quiz

Amazon Daily Quiz Answer Today – 20 March 2020

1. Malaysia

2. Federation Cup
3. Luxembourg
4. Mars
5. DY Patil

 

========================================================================

How To Participate in Amazon Quiz:-

1. This Is an App only Quiz so First of All Download Amazon App From Play Store Click Here

 

2. Now Login or Create An Account

 

3. Open This (Linkto Open Quiz Banner Page, if The Link Not Work to You Then Open Amazon App Home Page and Search Quiz, then click Fun Zone Banner to See The Quiz Banner
February Amazon Quiz Answer
  February Amazon Quiz Answer



4. Now Choose the Amazon Today Quiz to Answer There Will Be Total 5 Questions and You Have to Correct All Answer to Get Chance for Win.
Check Question and Answers for Amazon Quiz Contest Toady from Below and Answer


♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Amazon Quiz Question & Answer – 20 March| Today’s Prize:  Alexa Echo Show

(REFRESH @08:08 AM TO SEE ANSWERS)  Click Here to Refresh
Q1. Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?  RockzTricks.com
Ans.- Malaysia. 
Q2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?    RockzTricks.com
Ans.-  Federation Cup.
Q3. Which country became the first in the world to make public transport free?  
 RockzTricks.com
Ans.-Luxembourg.
Q4. For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?    RockzTricks.com
Ans.- Mars.
Q5. Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?  RockzTricks.com
Ans.- DY Patil.

Result: 30th April 2020.

 

Also Play:-

 

Past Answers:

Q1. Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?  RockzTricks.com
Ans.- ISRO. 
Q2. Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?    RockzTricks.com
Ans.-  Sardar Patel Stadium.
Q3. Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur 
 RockzTricks.com
Ans.- Jamsetji Tata.
Q4. Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?     RockzTricks.com
Ans.- Kabir Khan.
Q5. Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?   RockzTricks.com
Ans.- Novak Djokovic.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 16 March
Q1. Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?  RockzTricks.com
Ans.- UK. 
Q2. Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?    RockzTricks.com
Ans.-  UAE.
Q3.According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world 
 RockzTricks.com
Ans.- Ritesh Agarwal.
Q4. Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?     RockzTricks.com
Ans.- Elon Musk.
Q5. Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?   RockzTricks.com
Ans.- Chulbul Pandey.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 14 March
Q1. The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?  RockzTricks.com
Ans.- Snail. 
Q2. Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?    RockzTricks.com
Ans.-  Ahmed Khan.
Q3. As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires 
 RockzTricks.com
Ans.- China.
Q4. Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?     RockzTricks.com
Ans.- Maria Sharapova.
Q5. ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?   RockzTricks.com
Ans.- Rugby.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 13 March
Q1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?  RockzTricks.com
Ans.- Friends. 
Q2. As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?    RockzTricks.com
Ans.-  USA.
Q3. Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government 
 RockzTricks.com
Ans.- Thappad.
Q4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?     RockzTricks.com
Ans.- Norway.
Q5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?   RockzTricks.com
Ans.- Walt Disney.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 12 March
Q1. The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.?  RockzTricks.com
Ans.- Sophia. 
Q2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?    RockzTricks.com
Ans.-  Egypt.
Q3. India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state 
 RockzTricks.com
Ans.- Goa.
Q4. Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?     RockzTricks.com
Ans.- Colgate.
Q5. Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?   RockzTricks.com
Ans.-Pragyan Ojha.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 11 March
Q1. Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?  RockzTricks.com
Ans.- Maori. 
Q2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?    RockzTricks.com
Ans.-  Twelfth Night.
Q3. Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family 
 RockzTricks.com
Ans.- Seven.
Q4. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?     RockzTricks.com
Ans.- ISRO.
Q5. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?   RockzTricks.com
Ans.- X Men.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 10 March
Q1. Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?  RockzTricks.com
Ans.- Keyboard. 
Q2. Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?    RockzTricks.com
Ans.- Goran Ivanisevic .
Q3. Washing soda is the common name for which compound 
 RockzTricks.com
Ans.- Sodium carbonate.
Q4. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.     RockzTricks.com
Ans.- 1 million.
Q5. Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick??   RockzTricks.com
Ans.- Naseem Shah.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 9 March
Q1. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?  RockzTricks.com
Ans.- Zambia. 
Q2. Former French open champion Carlos Moya is the coach of which famous tennis player?    RockzTricks.com
Ans.- Rafael Nadal .
Q3. The latest book in the Asterix series is – Asterix and the _________ __________. (Fill in the blanks) 
 RockzTricks.com
Ans.- .
Q4. Marcelo Rebelo de Sousa who arrived in India on 13th February is the President of which country    RockzTricks.com
Ans.- Portugal.
Q5. In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?   RockzTricks.com
Ans.- Norway.
Amazon Daily Quiz Answer Today – 8 March

 

Q1. Which ground will host the final of the Women’s T20 World Cup 2020 today on the occasion of International woman’s day?  RockzTricks.com
Ans.- MCG. 
Q2. In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?    RockzTricks.com
Ans.- Bombay Stock Exchange .
Q3. What is the capital of Norway 
 RockzTricks.com
Ans.- Oslo.
Q4. The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals. (True or False)    RockzTricks.com
Ans.- TRUE.
Q5. Parveena Ahanger who appeared on BBC’s 2019 list of 100 most inspiring woman is known as the Iron Lady of _____. Fill in the blanks?   RockzTricks.com
Ans.- Kashmir.

 

RockzTricks.com
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All Terms & Conditions From Amazon:-

 

 

1. The Contest held till 12PM from 8AM Today
2. You Need To Sign in or Sign Up on your Amazon Account.
3. The contest is app-only so you can play this contest only on Amazon App.
4. There will be only 5 questions and you have to correct all of them to get a chance to win prizes.
For More Details Visit Amazon App.
Thank You.

generatedQueries: 
amazon today quiz answer for March 2020
amazon quiz answers for February
Amazon daily quiz answer
Most Asked Question For Amazon Quiz Answer Resoled,,
These Are,,
1. How to play the amazon quiz?
2. How to join the amazon app only quiz?
3. How to get all the correct answers to amazon today’s quiz?
4. How to participate in the amazon quiz?
5. Amazon quiz Kaise khele?
6. How to get one plus 7t free?
7. How to win a free iPhone?

 

Leave a Comment