Amazon Business Extra Savings Quiz Answer- Win 20000

         Amazon Business Extra Savings Quiz, Amazon Extra Savings Quiz, Extra Savings quiz February 2021 — Here We Are Going to Share All the Answer of Amazon Extra savings Quiz 14th February. Win Rs.20000


         By Participate in Amazon Daily Quiz, You Can Earn Free Amazon Pay Balance, Win iPhone, and Many More Prizes. So Collect Answer from Our Post and Put on Amazon to Win Quickly. 

 

Amazon Business Extra Savings Quiz

Amazon Business Extra Savings Quiz


 

How To Participate in Amazon Quiz:-

1. This Is an App only Quiz so First of All Download Amazon App From Play Store Click Here

 

2. Now Login or Create An Account

 

3. Open This (Link) to Open Quiz Banner Page, if The Link Not Work to You Then Open Amazon App Home Page and Search Quiz, then click Fun Zone Banner to See The Quiz Banner

Amazon Business Extra Savings Quiz Answer- Win 20000


4. Now Choose the Amazon Today Quiz to Answer There Will Be Total 5 Questions and You Have to Correct All Answer to Get Chance for Win.

Check Question and Answers for Amazon Quiz Contest Toady from Below and Answer



Amazon Business Extra Savings Quiz Answer- Win 20000


 

Join Our Telegram Channel

We also post all answers there.


Amazon Extra Saving Quiz 14 February 2021 Answers

Q1.  What Are The Features Which Amazon Business Provides?

Ans.- R-All Of The AboveT

Q2.  Does Amazon Business Provides Free Registratio?

Ans.- R-Yes-T

Q3. Amazon Business Works On Which Business Model?

Ans.- R-Business To BusinessT

Q4.  What Is The Full Form Of GST?

Ans.- R-Goods & Services TaxT

Q5. You Can Define Roles And Permissions To Manage Orders In Your Amazon Business Account To Increase Security .

Ans.- R-YesT

     Click Here to Play     

Also Play:


    • How many days the amazon Extra saving quiz run?

    Ans: 12th February to 28th February.

    • When the result of this amazon quiz will come?

    Ans: 1st march 2021. Click Here to check Winner of today quiz.

 

 

 


Amazon Extra Savings Quiz – 27 Sep | Today’s Prize:  Rs.20,000 Pay Balance


Q1. On how many products business customers get GST input tax benefit? 

Ans.- 15 Crore +. 

Q2. You can use Prime on your business account.  

Ans.-  True.

Q3.   Which of the following benefits do Amazon Business customers get?

 

Ans.- All of these.

Q4. You can save up to _____on your business purchases by claiming GST input tax credit?  

Ans.-28%.

Q5. Amazon Business is also present in the US. 

Ans.- True.

Also Play:-

Result: 21st Oct 2020.

No of Winner: 5.


Extra Savings Quiz – 13 Aug

 

Q1. Amazon Business Is Present In How Many Countries? 

Ans.- 8. 

[button url=”https://t.me/RockzTricks” target=”blank” style=”flat” background=”#006C84″ color=”#FFFFFF” size=”9″ wide=”no” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]JOIN US ON TELEGRAM[/button]

Q2. You Can Save Up To on Your Business Purchases By Claiming GST Input Tax Credit   

Ans.-  28%.

Q3.   Amazon Business Offers Business Exclusive Prices And Quantity Discounts To All Its Business Customers.

Ans.- Yes.

Q4. Amazon Business Customers Can Avail The Benefits Of Their Prime Membership On Their Business Account As Well.   

Ans.-True.

Q5. You Can Add Multiple Users In Your Amazon Business Account. 

Ans.- True.

 


All Terms & Conditions From Amazon:-

 

1. The Contest held till 4 Sep from 13 Aug Today

2. You Need To Sign in or Sign Up on your Amazon Account.

3. The contest is app-only so you can play this contest only on Amazon App.

4. There will be only 5 questions and you have to correct all of them to get a chance to win prizes.

For More Details Visit Amazon App.

Thank You.

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: