AMAZON QUIZ TODAY ANSWER – 25th January || Prize : BOSE 700 BLUETOOTH HEADPHONES

Hi Guys . Very Good Morning.

Here We Are Going to Share All the Answer of Amazon Today Quiz by Participate on Amazon Quiz Today You Can Earn Free Amazon Pay Balance, iPhone, One Plus 7TSony Home TheaterDSLR Camera’s and Many More Prizes. So Collect Answer from Our Post and Put on Amazon to Win Quickly. (amazon quiz 25 januaryamazon quiz answer 25 january , amazon quiz 25th January , amazon Sony Playstation 4 prize quiz answer , bose 700 bluetooth headphones quiz answer)

Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Ans

wers

AMAZON QUIZ TODAY ANSWER – 25th January 2020

========================================================================

How To Participate Amazon Quiz Today:-

1. This Is an App only Quiz so First of All Download Amazon App From Play Store Click Here


2. Now Login or Create An Account


3. Open This (Linkto Open Quiz Banner Page, if The Link Not Work to You Then Open Amazon App Home Page and Search Quiz , then click Fun Zone Banner to See The Quiz Banner

amazon quiz



4. Now Choose the Amazon Today Quiz to Answer There Will Be Total 5 Questions and You Have to Correct All Answer to Get Chance for Win.

Check Question and Answers for Amazon Quiz Contest Toady from Below and Answer

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Amazon Quiz Today – 25th January | Today’s Prize: BOSE 700  Bt Headphones 

(REFRESH @08:08 AM TO SEE ANSWERS)  Click Here to Refresh

Q1. Who recently bought the jewelry company Tiffany’s for $16.2 billion? RockzTricks.com

Ans.- LMVH. 

Q2What is the colour of the black box found in aeroplanes? (Hint: Black box is an electronic recording device placed in an aircraft for the purpose of facilitating the investigation of aviation accidents and incidents)? RockzTricks.com

Ans.- Orange.


Q3.Who was conferred the Polly Umrigar Award (2018-19) for being the best international cricketer at the BCCI Annual Awards?

 RockzTricks.com

Ans.- Jasprit Bumrah.

Q4.The eruption of the Taal volcano prompted the evacuation of at least 30,000 people. In which country is this volcano?RockzTricks.com

Ans.- Philippines.


Q5. The Sewelo is the second-largest rough-cut diamond discovered in history. Where was is it recently found? RockzTricks.com

Ans.- Botswana.

Also Play:-


Result: 29th February 2020.

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

AMAZON QUIZ TODAY – 21 DECEMBER | TODA’S PRIZE – BOSE 700 BLUETOOTH HEADPHONES

(REFRESH @08:08 AM TO SEE ANSWERS)

Q1.Who was named the TIME magazine’s Person of the Year in 2019? RockzTricks.com

Ans.- Greta Thunberg.

Q2. Which tech/social media platform recently announced that it will start asking users their age when they sign up for an account? RockzTricks.com

Ans.- Instagram.


Q3. The Samaja, which is celebrating 100 years this year, is a daily newspaper from which stateRockzTricks.com

Ans.- Odisha.

Q4The World Anti-Doping agency banned which country from sporting events for the next four years, including the 2020 Summer Olympics and the 2022 Winter OlympicsRockzTricks.com

Ans.- Russia.


Q5. Gotabaya Rajapaksa has been sworn in as the new President of which country? RockzTricks.com

Ans.- Sri Lanka.

*The Prize will be delivered to the winner on or before 29th February  2020.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All Terms & Conditions From Amazon:-

♠. After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners names on this page by 30th December 2019.

♠. This Daily Quiz Time (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/  Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.
♠. You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest: (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; (b) You should have set India as your current
country in your account settings on Amazon.in; (c) You have a billing address within the territory of India; (d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and
(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliate, advisors, dvertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest..
For More Details Visit Amazon App.
Thank You.
generatedQueries: 
amazon today quiz answer DECEMBER 2019
amazon quiz answer december
Amazon green earth quizMost Asked Question For Amazon Quiz Answer Resoled,,
These Are,,

1. How to play amazon quiz?
2. How to join amazon app only quiz?
3.How to get all correct answer of amazon today quiz?
4.How to participate on amazon quiz?
5. Amazon quiz kaise khele?
6. How to get one plus 7t free?
7. How to win a free iphone?

Leave a Comment